2023-12-22
3 perc
Díjmentes protézis teszt nap és szakmai konzultáció
A Reha-Corpus Kft és az Otto Bock Hungaria Kft.-vel együttműködve díjmentes protézis teszt napot és szakmai konzultációs napot tart 2024. 02. 01-én Dombóváron! Jelentkezz Te is, hiszen megismerheted a legújabb protézis trendeket, felfedezheted a csúcstechnológia élvonalába tartozó, innovatív eszközeinket és konzultálhatsz magasan kvalifikált ortopédiai műszerész kollégáinkkal!
Az éj elejével a legtöbbünk átgondolja, hogy milyen tervei is vannak az új évben. Az új célok eléréséhez, az új fogadalmak megtételéhez és betartásához, az új élethelyzetek megéléséhez mind-mind szükség van arra, hogy megtegyük az első lépést! Mi Veled tartunk az úton és segítünk abban, hogy 2024-ben is az élethelyzetednek leginkább megfelelő kényelmes, magas technikai minőségű protetikai ellátást biztosítsuk számodra.
2024. 02. 01-én szakmai napot szervezünk központunkban ahol megismerheted a legújabb protézis trendeket, felfedezheted a csúcstechnológia élvonalába tartozó, innovatív eszközeinket és konzultálhatsz magasan kvalifikált ortopédiai műszerész kollégáinkkal!
 
Kinek érdemes ellátogatni ingyenes teszt napunkra?
- azoknak, akik már meglévő protézist használnak, de azzal nem teljes mértékben elégedettek
- azoknak, akik más gyártónál készítették a protézisüket, de magasabb minőségű kiszolgálásra vágynak
- azoknak, akik szívesen megismernék a legújabb technológiákat és tovább növelnék a protézisviselésük komfortját
 
Mivel készülünk a teszt-napra?
- Díjmentes protézis illesztés és próbalehetőség
- Teljeskörű tájékoztatás
- Ingyenes Ellátási Javaslat elkészítése
- Szakmai konzultációs lehetőség a ortopédiai műszerész kollégákkal
 
Hol kell jelentkezni?
A részvétel teljesen díjmentes, de a nagy érdeklődésre való tekintettel előzetes regisztrációhoz kötött, hiszen minden Páciensünknek egyedi időpontot biztosítunk. Kérjük, hogy kérd saját időpontodat a +36 20 222 76 67 telefonszámon vagy a madarasz.zoltan@rehacorpus.com e-mail címen.
Szakképzett munkatársaink minden segítséget és támogatást megadnak, így akkor sem kell aggódnod, ha még ideiglenes protézist vagy járássegítő eszközöket használsz. Bízunk benne, hogy Veled is hamarosan találkozunk!
 
!!! Fontos információk !!!
Időpont: 2024. február 01. - csütörtök
Helyszín: Reha-Corpus Kft. 7200 Dombóvár, Horvay J. u. 2.
Regisztráció: +36 20 222 76 67 telefonszámon vagy a madarasz.zoltan@rehacorpus.com e-mail címen.



Kategóriák
Kövess Minket!