2023-10-31
3 perc
Opciós lehetőségek: Ha nem elégszik meg az átlagossal!
Ebben a cikkünkben az opciós lehetőségeinkről szeretnénk információt adni a protézist viselőknek, hogy hol lehet elérni a katalógusunkat és mit tartalmaz. Sokak többre vágynak az OEP által finanszírozott protézisnél, de nincs tudomásukban, hogy van más lehetőségük is.

Eltérések lehetnek különböző cégek által készített protézisek között. Nem szabad elfelejteni, a döntés az Önöké, hogy kivel készíttetik el a művégtagot. 

 

Különböző egyedi engedélyekkel és kedvezményes ráfizetéses lehetőségekkel állunk rendelkezésre.

 

Az egyedi engedélyekkel a teljes ár akár 70%-a elnyerhető.
Elérhetők az új technológiájú protézisek (Shuttle Lock, Passive Vaccum, Dynamic Vacuum System, Harmony System), melyeket az előző cikkünkben ismertettünk.
Választhatnak különböző kategóriájú térdízületek, színes-karbonszálas tokok, vízálló protézisek közül melyek több féle protézisláb kombinálásával használhatók. Lehetőség van a különböző alkatrészek tesztelésére is.
Kérjük, ha valakinek magányosan élő személyes ismerőse, szomszédja segítségre szorulna vagy nincs megelégedve a protézisével értesítsen bennünket, s mi felvesszük a kapcsolatot velük és megtesszük ami tőlünk telhető!
Az ország egész területéről várjuk a jelentkezéseket.

 

Amennyiben érdekli a prospektusunk, várjuk jelentkezését telefonon vagy emailben és továbbítjuk Ön felé az ismertető anyagunkat amelyben részletesen bemutatjuk a fent említett szolgáltatásokat.




Kategóriák
Kövess Minket!